Kvíz: Jak dobře znáš Přátele?

friendsPřátelé – nestárnoucí seriál, který pobaví, potěší i zahřeje na srdíčku. I když už se přestaly natáčet jeho nové díly, stále má mnoho příznivců, kteří snad umí všechny díly úplně nazpaměť. Jsou Přátelé také tvou srdeční záležitostí? V tom případě si ověř, jestli se vyznáš hlavních postavách tohoto seriálu!

  1. Které postavy jsou sourozenci?
    a) Rachel a Chandler
    b) Joe a Monica
    c) Monica a Ross
  2. Ross je…
    a) paleontolog
    b) lékař
    c) herec
  3. Komu patří hláška „Jo kotě!“?
    a) Chandlerovi
    b) Monice
    c) Joeimu
  4. Jak se jmenuje dcera Rachel?pratele
    a) Isabela
    b) Emma
    c) Rachel nemá dceru
  5. Kde se dali dohromady Chandler s Monicou?
    a) v Las Vegas
    b) v Londýně
    c) v Tulse
  6. Proč se Ross rozvedl se svou první ženou Carol?
    a) protože byla lesbička
    b) protože se zamiloval do Rachel
    c) protože ho podvedla se svým kolegou z práce
  7. Kdo z hlavní hrdinů měl v dětství nadváhu?
    a) Chandler
    b) Phoebe
    c) Monica
  8. Phoebe je…
    a) taxikářka
    b) masérka
    c) servírka
  9. Jak se jmenuje bývalý přítel Monicy, který měl knír?
    a) Ganter
    b) Matthew
    c) Richard
  10. Přátelé se nejčastěji scházejí…
    a) v kavárně
    b) v restauraci na Manhattanu
    c) v parku
  11. U jakého známého módního návrháře pracuje Rachel?
    a) u Versaceho
    b) u Ralpha Laurena
    c) u Armaniho
  12. Jak se jmenuje dvojče Phoebe?
    a) Phoebo
    b) Urshula
    c) Suzan
  13. Jaké zvíře choval Joe s Chandlerem, když spolu bydleli v jednom bytě?
    a) pavouka
    b) kuře a husu
    c) králíka
  14. Kolik sester má Rachel?
    a) 3
    b) žádnou
    c) 2
  15. Kdo je to Jannis?
    a) matka Phoebe
    b) Joeiho agentka
    c) Chandlerova bývalá přítelkyně
  16. Joeiho oblíbený plyšák se jmenuje:
    a) Hajánek
    b) Hamánek
    c) Bobánek
  17. Kdo se staral o malou opičku?
    a) Phoebe
    b) Chandler
    c) Ross
  18. Která věta není pravdivá?
    a) Joe hrál doktora Drakea Remoreie v seriálu Báječní a bohatí.
    b) Rachel měla jako teenagerka velký nos a nechala si ho zmenšit.
    c) Ros chodil s Asiatkou jménem Kim, rozešel se s ní kvůli Rachel.

Správné odpovědi:

1.c), 2.a), 3.c), 4.b), 5.b), 6.a), 7.c), 8.b), 9.c), 10.a), 11.b), 12.b), 13.b), 14.c), 15.c), 16.a), 17.c), 18.a)

Text: Eliška R.

Eliška R.

Je jí třiadvacet, žije v Brně, miluje ruch a "šumění" města. Ve volných chvílích se často baví vařením nebo brouzdáním po obchodech. Sní, že jednou bude mít šatnu o velikosti minimálně své dosavadní ložnice. Náladu jí vždy zaručeně zvednou knížky od Roberta Fulghuma a za ráj na zemi považuje francouzské Azurové pobřeží.

18 komentářů
  1. přátelé jo tak ty mám ohraný každaj díl sem minimálně viděla 3 ..
    jo ten test byl lehkej ani jedna chyba

  2. Přátelé jsou skvělý seriál a tohle byl docela lehký kvíz, i když přiznám se měla jsem jednu chybu :D

  3. No tak ten test je “trošku” nepovedenej :D !!!13.-ani jedna odopověď není správná,chovali kuře a kachnu…!!!15.neexistuje žádná Jannis,Chandlerova bývalka se jmenovala Janice!…!!!18.dvě odpovědi jsou správné (tzn. dvě věty jsou nepravdivé) a)Joey hrál Drakea Remoraye v Dnech našeho života (Tak jde čas) b)to je pravda,takže nelze označit správně c)asiatka,se kterou se Ross rozešel se jmenovala July,nikoli Kim!

    a ještě ke všemu,Joey se pochopitelně píše s Y!
    To se vám moc nepovedlo:D Asi by ty kvízy měli vytvářet lidi co tomu opravdu rozumí..takže kdo to měl celý dobře ta měl vlastně 3 chyby.;)

  4. u 18 je chyba-1.píše se to JULI!!!
    2.ona NENÍ ASIATKA (je z ameriky)!!!
    A MIMOCHODEM MÁTE TU TOLIK STÍŽNOSÍ A NEMÁTE TO VŮBEC OPRAVENÝ!!!!!!!!
    TAK SI K SAKRU POSPĚŠTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. u 18 je chyba-1.píše se to JULI!!!
    2.ona NENÍ ASIATKA (je z ameriky)!!!
    A MIMOCHODEM MÁTE TU TOLIK STÍŽNOSÍ A NEMÁTE TO VŮBEC OPRAVENÝ!!!!!!!!
    TAK SI POSPĚŠTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. adelka : špatně 1.píše se to July 2.asi nevíš co je to asiat…to není člověk pocházející z asie,ale celkově s asijskými předky,člověk žluté rasy…

Leave a Reply

Your email address will not be published.